Cosul meu de cumparaturi:
0 produse
Total: 0 lei


Umbrela hartie-diametru 72cm. Culoare...

ACUM LA NUMAI:
55 lei

Magic Flyer - colectia Standard 20 b...

ACUM LA NUMAI:
150 lei

Felinare Thailandeze - Pachet S (25 b...

ACUM LA NUMAI:
325 lei

Evantai lemn santal Dimensiune: 20x...

ACUM LA NUMAI:
50 lei

Prezentarea serviciului:

Adu o parte din traditia thailandeza la evenimentul tau cu ajutorul felinarelor thailandeze/zburatoare!!!

Felinarele sunt folosite pentru a sarbatori ocazii speciale si potrivit folclorului thailandez aceastea poarta cu ele spre cer spiritele rele si ghinionul lasand in urma lor noroc si fericire.

Felinarele oferite de firma noastra sunt perfecte pentru orice eveniment iar folosirea lor creaza o atmosfera inedita pe care invitatii dumneavoastra nu o vor uita prea curand. Le sugeram tuturor clientilor nostri sa isi roage invitatii sa scrie urari pe felinare si sa le dea drumul spre cer pentru a le aduce noroc.

Mod de functionare:

Felinarele thailandeze reprezinta un produs ecologic biodegradabil facut din hartie de orez si bete de bambus. Ele pot zbura pana la 500 de metri inaltime si pot fi observate pentru o durata indelungata de timp (~10 minute) oferind un spectacol unic. Arata minunat eliberate atat in numar mic cat si in numar mare in functie de necesitati si spatiul in care urmeaza sa se desfasoare evenimentul. Se pot elibera in orice sezon, indiferent de temperatura exterioara.

Principiul de functionare este acela al baloanelor cu aer cald, fiecare felinar avand o doza de ceara ce odata aprinsa incalzeste aerul din interiorul felinarului si astfel acesta se ridica. Dupa terminarea dozei de ceara felinarul se stinge si incepe sa pluteasca spre pamant. Deoarece sunt realizate din materiale biodegradabile, ele nu reprezinta un pericol pentru mediul inconjurator.

poza felinare thailandeze 1

poza felinare thailandeze 2